Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mustafa Sandal sigaradan iflas ettiği ticarete Bitcoin ile döndü

        Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın özel haberine göre, Mustafa Sandal, iflas ettiği şirketini yeniden açarak ticarete Bitcoin ile döndü. 2011'de reklamcı Can Korur ile ortak olarak elektronik sigara ticareti yapan bir şirket kurmuştu. Ne var ki elektronik sigaraların yasaklanması sonucu büyük oranda zarar eden şirket 2015'de kapatıldı.

        BİTCOIN'DEN HARÇLIK YÖNETİMİNE KADAR 8 ALANDA TİCARET YAPIYOR

        Mustafa Sandal, ilk deneyimi başarısızlıkla sonuçlansa da ticaretten vazgeçmeyerek Alpay Alptekin, Alper Aydın ve Yalçın Sisa ile birlikte şirketi yeniden açtı. "Girişimcilik ve inovasyon hayatı her gün değiştiriyor. En iyi fikirler hayattan gerçeğe dönüşüyor. İşte bu noktadamarka destek olduğu tüm oluşumlara değer katıyor" parolasıyla kurulan şirket, aralarında Bitcoin'in de olduğu kripto paraların alım - satımının yapıldığı Coiny ile ailelerin çocuklarına kolay ve güvenli harçlık gönderebilecekleri ve kontrolünü sağlayabilecekleri, gençlerin finansal okur yazarlıkla ilgili ilk deneyimlerini edinecekleri ve paralarının sorumluluklarını alabilecekleri bir harçlık yönetim sistemi ve ön ödemeli kart olan Manibux'un da aralarında olduğu 8 farklı alanda faaliyet gösteriyor.

        REKLAM
        .png
        .png

        SİNEMA SEKTÖRÜNE DE GİRDİ

        Hediye yollama, inşaat şantiyelerine mal ve hizmet sunma, dijital içerik üretim konusunda da çalışmaları olanmarka,son olarak sinema sektörüne de giriş yaptı.Marka,'İyi Oyun' adlı sinema filminin ortak yapımcısı oldu.

        Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Bahar Şahin ve Kerem Bürsin'in paylaştığı 'İyi Oyun', beyazperdeye bir bilgisayar oyununun Türkiye turnuvasına katılan 5 gencin maceralarını aktaracak. Emre Sirel'in senaryosunu yazdığı Umut Aral'ın yönettiği filmemarkanın yanısıra iki şirket daha ortak.

        KEREM BURSİN DE ORTAK

        Doruk Acar, Hakan Baş, Alper Özdemir ve Alper Çağlar'ın yapım şirketi Eludis, Kemal Çömelek ve Kerem Bürsin'in yapım şirketi Braveborn ve markanın yapımcılığında çekilen 'İyi Oyun', gösterime sonbaharda girecek.

        Mustafa Sandal, aralık ayında katıldığı Ankara Marka Festivali'ndeki konuşması sırasında yapacağı 'Ver Gazı' adlı bir yarışma programı yapacağını, ödül olarak da 100 bin TL değerinde Bitcoin vereceğini duyurmuştu. Ne var ki program yapılamadı.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa