Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şarköy Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileri, Hocaları Yaşar Özen'in rehberliğinde Şarköy Şehitliğini ve şehit öğretmen Neşe Alten’in kabrini ziyaret etti.

        Yaz Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler, Diyarbakır ili Bismil ilçesi Çavuşlu köyünde 25 günlük öğretmen iken 26 Ekim 1993 yılında Babası Hasan Alten ile birlikte hain teröristlerce Şehit edilen Öğretmen Neşe Alten'in kabri başında Kur’anı Kerim okuyup tüm şehitler için dua ettiler.

        Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii Kur'an Kursu Hocası Yaşar Özen, Şehitleri unutmadıklarını, onlara vefa göstermenin İnsanlık ve Müslümanlığın bir gereği olduğunu ifade ederek, “Bugün göklerde bayrağımız dalgalanıyor, minarelerimizde ezanlar okunuyor, bizler rahat içerisinde yaşıyorsak bunu başta aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa