Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleymanpaşa Belediyesince Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki 127 camide temizlik çalışması başlatıldı.

        Belediyeden yapılan açıklamada, belediyenin yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Süleymanpaşa’nın dört bir yanındaki 127 camide temizlik çalışması başlattığı belirtildi.

        Camilerin genel gerçekleştiren belediye ekiplerinin, ibadethaneleri hazır hale

        getirdiği aktarılan açıklamada, "Kırsal mahallelerden başlanan çalışma kapsamında camilerin büyük bir bölümünün temizlik işlemleri tamamlandı. Bayram öncesi tüm camilerin temizliği tamamlanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

        - Çorlu'da sahipsiz hayvanlar tedavi ediliyor

        Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, hayvan bakımevinde sahipsiz hayvanların ameliyat işlemlerinin yapıldığını bildirdi.

        Sarıkurt, yaptığı yazılı açıklamada, sokak hayvanlarının yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmelerini sağlamak için çalıştıklarını belirtti.

        Belediyenin veterinerlerinin bir çok ameliyatı gerçekleştirebildiğini aktaran Sarıkurt, "Bakımevimize vatandaşlarımız tarafından getirilen sokak hayvanlarının tedavileri yapılıyor. Veterinerlerimiz, hayvan bakımevinde sokak hayvanlarını sağlığına kavuşturmak için özveriyle çalışıyor."ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa