Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor’da dokunulmazlık oyunu kuralları değişti! Survivor’da kaç dokunulmazlık oyunu oynanacak? Survivor 2. dokunulmazlık oyunu ne zaman?

        TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2022 All Star ilk konseyi gerçekleşti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı konseyde sürgün adasına gönderecekleri ilk isimleri yazdı. 2022 Survivor'da bu sene dokunulmazlık oyunu ile ilgili bazı kuralların değiştiği açıklandı. İşte Survivor’da kaç dokunulmazlık oyunu oynanacak sorusunun cevabı

        SURVİVOR'DA KAÇ DOKUNULMAZLIK OYUNU OYNANACAK?

        Bu gece yapılan açıklamaya göre 2022 Survivor All Star'da her sene 2 dokunulmazlık oynanıyordu. Bu sene Survivor'da 3 dokunulmazlık oyunu oynanacak. Üç dokunulmazlık oyununun sonunda bir isim adaya veda edecek.

        Survivor'da bu sene performansa göre bireysel dokunulmazlık elde edilecek. Son bir haftanın performansına göre o haftanın bireysel dokunulmazlığını kazanan isim belli olacak. Dokunulmazlık alanın elenme ihtimali azalacak.

        SURVİVOR 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU NE ZAMAN?

        Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyunu 16 Ocak Pazar akşamı oynanacak. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir kişi konsey oylamasının ardından yine sürgün kampına gönderilecek.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa