Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe şampiyonluk kupasını kaldığı an, Fenerbahçe şampiyonluk kutlamaları, Fenerbahçe kupa töreni, Fenerbahçe kupa - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, lig tarihinde elde ettiği 19. şampiyonluğun kupasını aldı. Sarı-lacivertli takıma Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törende kupasını, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı verdi.

        KUTLAMALARDAN NOTLAR

        Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın Spor Toto Süper Lig'de kazandığı şampiyonluğun kutlamalarında, sarı-lacivertlilerin amatör şubeleri bu sezon kazandıkları kupalarla statta tur attı.

        Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen organizasyonda sahaya çıkan yüzme, yelken, boks, masa tenisi, kürek, basketbol ve voleybol takımları ile A2 futbol takımı sporcuları, kupalarıyla saha içinde tribünleri dolaştı. Amatör şubelerin geçiş töreninin ardından Fenerbahçe'nin "100. Yıl Marşı"nı hazırlayan sanatçı Kıraç sahneye çıkarak, 100. yıl kutlamalarından bu yana 7 yıldır Fenerbahçe tribünlerinde söylenen marşı seslendirdi. Daha sonra Burak Kut, Alişan ve Funda Arar sahneye çıktı.

        IŞIK GÖSTERİLERİ

        Havanın kararmasının ardından kutlamalar için hazırlanan ışık gösterileri başladı. Sarı-lacivertli renklerden oluşan ve stat hoparlörlerinde çalınan müziğe göre hareket eden ışık şovu geceye renk kattı. Bu arada, futbol takımının şampiyonluk kupa töreni için sahanın ortasında sahne kuruldu.

        YILDIRIM'A SEVGİ SELİ

        Kapılar açıldıktan yaklaşık bir saat sonra yönetim kurulu üyeleriyle beraber stat içinden geçerek protokol tribününün bulunduğu bölüme doğru gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a taraftarlar yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. "Her yer Aziz, her yer Yıldırım" şeklinde tempo tutan taraftarların tezahüratları eşliğinde yürüyen Fenerbahçe başkanı, tribünlere el sallayarak taraftarı selamladı. Kutlamalar için stat kapıları saat 18.00'den itibaren açıldı.

        EFSANELER ANILDI

        Kutlamalar öncesinde vefat eden Fenerbahçeli sporcular anıldı. Efsane isimlerden Selçuk Yula ve Lefter Küçükandonyadis'in görüntüleri skor ekranından verildiği sırada tribünlerdeki tezahüratlar arttı.

        Bir ara Türk Telekom kale arkası tribünde yoğun bir şekilde, sarı-lacivertlilerin eski Brezilyalısı "Alex de Souza" tezahüratları yükseldi.

        NOTLAR

        - Taraftarlar yaptıkları tezahüratlarda veya çalınan şarkılara eşlik ederken rakipleri Galatasaray'a göndermede bulundu. Tribündekiler, sarı-kırmızılı ekibe yönelik küfürlü tezahürat da yaptı.

        - Tribünlerdeki az sayıda pankartlarda "Hepimiz ölelim Fenerbahçe yaşasın", "Hasdal tutsakları Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlar" yazıları yer aldı.

        Sarı-lacivertli kulübün kutlamaları devam ediyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa