Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray roberto mancini açıklama, roberto mancini selçuk inan tartışma - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini karşılaşmadan sonra yayıncı kuruluş kameralarına konuştu.

        Mancini: Kesinlikle bugün galibiyeti hakettik. Rakipten daha iyi oynadık 11'e 10 olunca ibre bize döndü. ikinci yarıda da pozisoynlara girdik ama ikinci golü bulamadık. Bulmalıydık.

        Maçtan önceki konuşmamızdada söyledim 3 puan çok önemliydi" dedi.

        "SELÇUK'A VAKİT GEÇİR DEDİM"

        Selçuk ile maçın sonlarına doğru aralarında geçen taratışmanın sorulması üzerine Mancini: Bu tip şeyler normal. Son dakikaları gelmişti maçın gergindik hepimiz. Selçuk'a oyunda kalmasını ve yere yatıp vakit geçirmesini söyledim. Ama o çıkmak istedi. Bunlar normal" dedi.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Bugünkü maçta iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Eksik olan ikinci goldü. Yakaladığımız pozisyondan golü atabilirdik." dedi.

        Maç içinde Selçuk İnan ile aralarında yaşanan sorun hakkında ise başarılı hoca, "Çok büyütülecek bir olay değil. Maç hakkında konuşmak doğru değil. Selçuk ile aramızda birşey geçmedi. Maç hakkında konuşmamız daha doğru olacak. Bizim ona söylediğimiz sadece sahanın içinde doktoru beklemesini istedik. Böyle yaparsak değişiklik için zamanımız olacaktı." diye cevapladı.

        Başka bir gazetecinin "Türkiye ligi fazla izlenmiyor demiştiniz. Bugünkü derbiyi nereye koyarsınız ?" sorusuna Mancini, "Yabancı kuralı var. Bu kuralların bu şekilde olması iyi değil. Yabancı serbest olmalı. Otamatikten buraya çok kaliteli oyuncular gelecektir. Galatasaray-Fenerbahçe derbi önemli derbidir. İngiltere ve İtalya'daki derbiler kadar önemlidir." dedi.

        ŞAMPİYONLUK YARIŞI

        Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında ise İtalyan teknik adam, "Liderlik pozisyonunda orada olmayı hakeden Fenerbahçe var. Şu an için orayı hakeden Fenerbahçe var." diye cevapladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa