Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Cale resmen Trabzonspor'da - Futbol Haberleri

        Dün gece Trabzon'a gelen Hrvoje Cale, bugün Şamil Ekinci Müzesi ve Hüseyin Avni Aker Stadı'nı gezdikten sonra, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

        İmza töreninde konuşan kulüp başkan yardımcısı Muammer Saka, Dinamo Zagreb takımından aldıkları 23 yaşındaki futbolcunun Hırvatistan'da göstermiş olduğu başarıyı Trabzonspor'da da göstereceğine inandıklarını belirterek, ''Ersun hoca ve izleme komitesindeki üyeler Cale'yi izleyerek beğendi. Kendisini ispatlamış bir oyuncu. Başarılarını daha da üstüne çıkarak burada sürdürecektir. Transferin hayırlı olmasını diliyoruz'' diye konuştu.

        Hırvat oyuncu Cale ise Trabzon'da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, ''Trabzonspor'un gerek Türkiye'de gerek Avrupa'da bilinen bir kulüp olduğunu biliyorum. Önümüzdeki sene iyi çalışıp Trabzonspor'u Avrupa Kupalarına taşımak istiyoruz'' diye konuştu.

        Kanat oyuncusu olduğunu, ama hücumu da becerebilen bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Cale, şunları söyledi:

        ''Kendim hakkında çok konuşmayı sevmiyorum. Sahadaki performansımı bekleyin. Trabzonspor'un benimle ilgilendiğini duyduğum zaman Vugrinec'i aradım. Kendisi hiç düşünmeden imza atmamı söyledi. Vugrinec, bana Trabzonspor'un 4 büyük kulüpten biri olduğunu belirterek, tereddütsüz imza atmam konusunda bana güvence verdi.''

        Cale'nin Trabzonspor'da, Dinamo Zagreb'te olduğu gibi 3 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

        -10. OYUNCU OLDU-

        Hırvat Cale, bu sezon bordo-mavili kulüp ile basın huzurunda sözleşme imzalayan 10. oyuncu oldu.

        Bordo-mavililer, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan Giray Kaçar, Almanya'nın Unterhaching takımından Ceyhun Gülselam, Belçika'nın Germinal Beerschot takımından Gustavo Colman, Vestel Manisaspor'dan Selçuk İnan, Bursaspor'dan Egemen Korkmaz, Çanakkale Dardanelspor'dan İsmail Özeren, Buğra Erdoğan, Altınordu'dan Yakup Bugün, Kayserispor'dan Gökhan Ünal ve Hırvat oyuncu Cale ile birlike toplam 10 oyuncuyla anlaşma sağladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa