Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi - Fenerbahçe Haberleri

        Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanda, sarı-lacivertlilerin taktiksel ve bireysel çalışmalar yaptıkları bildirildi.

        Omzunda sakatlığı bulunan kaleci Volkan Demirel'in antrenör Dolu Arslan yönetiminde sahada çalıştığı, sakatlığı bulunan Serdar Kesimal'in ise salonda çalışmalar yaptığı kaydedildi.

        Antrenmanı izlemeye gelen İzmir Futbol Okulu'nun teknik heyet ve futbolcuları ile Tohum Otizm Eğitim Vakfı öğrencilerinin, futbolcularla fotoğraf çektirdikleri belirtildi.

        Bu arada, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle kadınlar ve 12 yaş altı çocukların tribünden izleyebileceği Gaziantepspor mücadelesi için dağıtılan bilet sayısının 40 bini aştığı, kalan biletlerin yarın sadece Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın altındaki Biletix gişesinden dağıtılacağı açıklandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa