Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Kartal'da çatışma! - Beşiktaş Haberleri

        ELEŞTİRDİ EKİBİNE GİRDİ

        Yıldırım Demirören’in D.Kiev maçı öncesi ikinci başkan Metin Keçeli ve bazı yöneticileri hedef alıp istifaya davet etmesi camiada bomba etkisi yaratırken, başkanın özellikle Metin Keçeli’ye yönelik yaptığı açıklamaların perde arkasınının seçimlere kadar dayandığı ortaya çıktı. Seçim öncesi aday olacağını açıklayıp başkan Demirören’i eleştiren Keçeli son anda Demirören’in listesine girmişti. İkinci başkan Keçeli’nin yönetimde zaman zaman yapılan icraatlara tepki göstermesi, artan borçlara karşı başkanla soğuk savaş yaşaması nedeniyle başkanın yöneticisine karşı içten içe kin duymasına sebep olduğu öğrenildi.

        MAÇA NİYE GİTMEDİ?

        En son LİG TV’de tepkisini hiç beklenmedik bir şekilde gösteren başkanın bu konuşmasından sonra kendisini arayan yakın yöneticilere, “Böyle bir şey olacağı aklıma gelmezdi. Ama Metin ağabey yönetime seçildiğinden beri huzursuzluk çıkarıyor. Artık bunun bir sonu olmalı. Ya bırakır ya da yönetim içinde birliktelik gösterir” diye konuştuğu belirtildi. Başkanın ayrıca Dinamo Kiev maçına gelmemesinin nedeni de ortaya çıktı. Demirören’in TV’deki o konuşma sonrası maçta olduğunu öğrendiği ikinci başkan Metin Keçeli ile statta karşılaşmamak için mücadeleye gelmediği iddia edildi.

        ‘YIKILMADIM AYAKTAYIM’

        Yıldırım Demirören’in açıklamalarında “Herkes haddini bilecek” diyerek gönderme yaptığı ikinci başkan Metin Keçeli cephesinde ise değişen bir şey yok. Demirören’e karşı cevap vermesi beklenen ve önceki günkü maça gelip gelmeyeceği merak konusu olan Keçeli, tribünde yerini almıştı. Ayrıca maç sonunda da hiç bir sorun yokmuş gibi bir tavır sergileyerek Dinamo Kiev mücadelesiyle ilgili yorum yapıp “Maç çok iyiydi. Takımın oyunundan memnunuz” dedi. Başkanın sözlerini sorduğumuzda ise suskunluğunu bozarak HABERTÜRK’e kısa bir açıklama yaptı: Görevimin başındayım. Yıkılmadım ayaktayım.

        ŞİMDİ NE OLACAK?

        Siyah-Beyazlılar’da böylesine yönetim içindeki huzursuzluğun nereye varacağı merak konusu... Yönetim içindeki fikir ayrılığı ve çatışmanın basın önünde yapılması camiada tepkilere neden oluyor. Hele hele birinin başkan diğerinin ikinci başkan olması yönetimde ciddi kriz olduğunu gösteriyor. Keçeli’nin görevinin başında olduğunu söylemesi ve başkanın da istifasını beklediği bir süreçte krizin daha da vahim boyutlara ulaşabileceği vurgulanıyor. Camianın önemli isimleri ise başkan-Keçeli tatsızlığın oturularak konuşulması ve bitmesi gerektiğine inanıyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa