Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş 'Yeter'in şifresi! - Beşiktaş Haberleri

        İkinci başkan Metin Keçeli, bir çok icraaatı onaylamadı. Kobe’ye de Deron Williams’a da, fona da Carvalhal’e de karşı çıktı Keçeli, düşüncelerini kapı arkalarında değil yönetim toplantılarında da dile getirdi, “Transfer değil şov yapıyoruz” diye çıkıştı Keçeli’nin tavırlarından bıkan Demirören, kendisine karşı Ünal- Keçeli-Adalı ittifakı kurulduğu düşüncesine kapıldı Son olay bardağı taşırdı. Başkanın olmadığı toplantıda kendisine haber bile verilmeden bilet fiyatlarında indirim yapıldı

        Beşiktaş’ta başkan Yıldırım Demirören, başta ikinci başkan Metin Keçeli olmak üzere yönetimdeki bazı isimleri önceki gün LİG TV’deki programda topa tuttu. Çok ses getiren ve getirecek olan açıklamalar yaptı. Kulüplerimizin yönetimlerinde alışık olduğumuz, sık rastladığımız bir olay değil. Dinamo Kiev maçı öncesi bir basın mensubu olarak bizler böyle bir haber yazsak yine Beşiktaş düşmanı ilan edilirdik ya, neyse... Aslında Demirören için de bu bir ilkti. Kendi yöneticileri aleyhinde ilk kez bu derece suçlayıcı ifadeler kullandı. Açıklamalarına başlarken, süre sınırı olmamasını talep etti, her şeyi anlatmak istediğini söyledi. Başkan belli ki çok kızmıştı. Bu derece kızgın olmasının nedeni ne olabilir diye merak ettim. Biraz araştırdım. Basın toplantısında dile getirmediği bazı konular olduğunu öğrendim. İşte kızgınlığın perde arkasındaki nedenler

        ‘YANLIŞ YOLDAYIZ’

        Öncelikle, Yıldırım Demirören’in suçladığı isimlerden Metin Keçeli, başkana uzun süredir muhalif. Yapılan birçok icraatı onaylamıyor. Yanlış yolda gidildiği düşüncesinde. Basketbolda Kobe Bryant transferine de karşı çıktı, Deron Williams transferine de. Fon ile yapılan transferlere de sıcak bakmadı. “Transfer değil, şov yapıyoruz” dedi. “Deron Williams’ı da mı Mendes getirdi?” diyerek espriyle karışık tepkisini koydu. Üstelik bu diyaloglar yönetim kurulu toplantılarında yaşandı. Yani Metin Keçeli dışarıda atıp tutup da yönetim içinde suskun kalmadı. Orada da söyledi.

        ‘İSTİFA EDELİM’

        Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Ahmet Ateş’in tutuklandığı süreçte başkana gidip “İstifa edelim” teklifini sunan iki yöneticiden biri de Metin Keçeli’ydi. Diğer isim ise Engin Baltacı. Keçeli, Carvalhal’in gelişine de muhalifti. O’nun gönlünde Mustafa Denizli vardı.

        ‘BU İŞLER PLANLI’

        Başkanın tutulduğu noktalardan biri de Metin Keçeli’nin bu muhalifliğinin, Serdal Adalı ile görüşmelerinin başka bir dayanağı olduğuna inanması. Demirören’e ulaşan bilgilere göre bu işler planlı. İsmail Ünal-Keçeli-Adalı üçlüsünün kendisine karşı ittifak kurduğu düşüncesinde. İddialara göre Beşiktaşlı eski yönetici, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal 2013’te başkan adayı olmak istiyor. Başkanın kulağına gelen iddialar bu yönde.

        BANA SORMADAN NASIL KARAR ALIRSINIZ?

        Ve bardağı taşıran son olay... Beşiktaş flaş kadrosuna rağmen arzulanan seyirciyi İnönü’ye çekemiyor. Ortalama seyirci sayısı 14-15 binde kalıyor. Beşiktaş taraftarının Sivasspor maçında “Yönetim ne oluyor, tribünler dolmuyor” şeklindeki isyanından sonra konu pazartesi yönetimde gündeme geldi. Başkana bile haber verilmeden bilet fiyatlarında ciddi oranda indirime gidildi. Karar 1 gün sonra Ankara’da olan başkana telefonla bildirildi. Demirören’in tepkisi sert oldu. Haklıydı. “Bana sormadan nasıl böyle bir karar alırsınız?” diye çıkıştı. Kendisinin olmadığı bir toplantıda bu kararın alınmasını “Beni seyirci ile karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar” diye yorumladı. Yönetim içinde kendisini satan isimler olduğunu düşünmeye başladı. Ertesi günü de Lig TV’ye çıktı, yöneticileri için ağır konuştu.

        HTSPOR / MERİÇ MÜLDÜR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa