Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mesaj kime? - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR.COM

        Maçı değerlendiren Aykut Kocaman, "Her maç birbirinden zordur; ancak Gaziantepspor deplasmanı belli başlı zor maçlardan bir tanesidir. Antep bunu da maç boyunca gösterdi. Böyle bir takımı, sırtımızdaki zorluklara karşın çok yenmek çok önemli. İlk yarı Antep'in golü araması ve bizim de aramasıyla geçiyordu. Antep daha fazla skoru değiştirecek gibiydi. Biz rakibin üzerine gittik. Antep daha tehditvariydi. Bunun sonucu olarak öne geçtiler. Biz de hemen sonra beraberliği sağlayarak maça ortak olduk. İkinci yarı oyunu önce kontrole aldık sonra öne geçtik. Son derece güzel bir galibiyetti" ifadelerini kullandı.

        Oyuncuları da değerlendiren Aykut Kocaman, "Caner ikinci yarı çok iyi oynadı. Mehmet Topuz değişikliği için bir şey demek istemiyorum; ama sakatlık sonrası kafamdaki oyuncular Uğur ve Sezer'di. Uğur daha ağır bastı. Bir kaç hafta önceye göre Uğur daha randımanlı çalışmıyor ama fırsat kolluyordu. Girer girmez de katkı yaptığı için mutluyum" dedi.

        "SÖYLEYECEĞİMİZ FARKLI ŞEYLER OLACAK"

        Son 20 lig maçında 19. galibiyetin ve lig tarihinde en uzun deplasman rekorunu kırmasının sorulması üzerine Aykut Kocaman, "Söyleyeceğimiz şeyler olacak. Ama skor olarak olmasa da oyun olarak yukarı çıkararmak istiyoruz. Oyuncularımızın bu kadar yüksek iradeyle oynaması hedefe ulaşmamızı sağlayacak. Ondan sonra bizim de söyleyeceğimiz daha farklı şeyler olacak" dedi.

        "KAYIPSIZ DEVAM ETMEMİZ ÇOK ÖNEMLİ"

        Fenerbahçe'nin 3. golünü atan yeni transfer Bienvenu duygularını ifade ederken, "Öncelikli takımım adına çok önemli bir goldü. Çünkü 2-1'den sonra penaltı kaçtıktan sonra baskı altındaydık. Bu baskıdan kurtulma adına önemli bir goldü. Bu golü de ben attığım için mutluyum" dedi.

        Antep deplasmanlarının çok zorlu olduğunun hatırlatılması üzerine "Benim açımdan da çok önemliydi. Ligdeki ilk golümü attım. İlk golümü en zorlu deplasmanlardan birinde atmam da önemliydi. Geçen hafta da kazandık. Takımın bu süreçte kayıpsız devam etmesi çok önemli. Umarız böyle sürer" diye sözlerini bitirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa