Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Yıldırım konvoyu! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçeli taraftarlar, futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilere destek vermek amacıyla Kadıköy'den Metris Cezaevi'ne araç konvoyu düzenledi.

        Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanında bulunan eski Salı Pazarı'nda saat 15.00'de toplanan ve arabalarıyla uzun kuyruklar oluşturan Fenerbahçeli taraftarlar Bağdat Caddesi'nde Başkan Aziz Yıldırım lehinde tezahüratlarda bulundu.

        Sarı-lacivertli taraftarlar formalar, ellerindeki bayraklarla ve taktıkları Aziz Yıldırım maskesiyle Başkan Yıldırım'a destek verdi. Minik taraftarlar ise arabalarının camlarından dışarı çıkarak bayrak salladı. Bağdat Caddesi'ni turlayan konvoy daha sonra Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden Metris Cezaevi'ne doğru yola çıktı.

        AZİZ YILDIRIM'DAN MESAJ

        Taraftarların, başkan ve tutuklu bulunan yöneticilerilere destek amacıyla düzenlediği konvoy ile ilgili Aziz Yıldırım avukatları aracılığı ile bir mesaj yayınladı.

        Fenerbahçe'nin internet sitesinde yer alan Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

        "Bugün buraya bizlere destek vermek adına gelen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Büyük Fenerbahçe taraftarının desteğini her an yanımızda hissetmek bizlere güç veren yegane değerdir. Şahsım adına da şunu belirtmek isterim ki; bu zor günümüzde bizlere verilen bu desteği asla ama asla unutmayacağım. Büyük Fenerbahçe taraftarı da şunu da bilsin ki; bu büyük sevdamızda en ufak bir leke dahi yoktur. Bizlere desteğini ve yaşananlara tepkisini hukuk kuralları çerçevesinde gösteren tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Ancak bir kez daha önemle hatırlatmak isterim ki; hukuk ve demokratik haklar çerçevesinde dışında yapılacak eylemler, hem hukuki sürece hem bizlere hem de camiamıza zarar verecektir. Taraftarlarımızı bu noktada özellikle dikkatli olmaya davet ediyor ve yasalara saygılı olmaları konusunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Desteğinizi her an yanımızda hissediyoruz. Bugün buraya gelen gelemeyen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi "Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe..."

        ÖNERİLEN VİDEO

        Bakan Fidan: Savaşın Tüm Bölgeye Yayılma Riski Hafife Alınmamalı

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa