Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Barış Trabzon'da! - Trabzonspor Haberleri

        Şampiyonluğu kaçırdıktan sonra transferde de Selçuk İnan, Egemen Korkmaz gibi oyuncuları elinden bir bir kaptıran Trabzonspor atağa kalktı...

        Bordo-Mavililer, Selçuk İnan transferinin ardından ‘dostluk köprüsü’nün atıldığı G.Saray’dan Barış Özbek’le prensip anlaşmasına vardı. Sarı-Kırmızılı kulübün yeni oluşumunda kadroda istemediği gurbetçi futbolcu için Şenol Güneş’in de onay verdiği ifade edildi.

        Türkiye’de kalmayı ikinci planda düşünen Barış’ın ise teklifin Trabzon gibi büyük bir camiadan gelmesi nedeniyle bu transfere sıcak baktığı kaydedildi. Bordo-Mavililer sadece iç transfer değil dış transferde de hareketli günler yaşıyor. Karadeniz ekibi PSV’nin kanat oyuncu Jermain Lens’i almak için de temaslarını sıklaştırdı.

        YATTARA’NIN YERİNE

        Sezon içinde Yattara’nın gitmesi, Jaja’nın da durumunun belli olmaması nedeniyle iyi bir kanat oyuncusu arayan Fırtına’nın Lens’i kadrosuna katmak için ısrarlı olduğu ifade edildi. Trabzonlu yöneticilerin 23 yaşındaki futbolcunun kulübü PSV ile yapılan ilk görüşmeden olumlu ayrıldığı öğrenildi. Hollanda ekibi genç yıldızı için 5 milyon 250 bin Euro istiyor, Bordo-Mavililer ise bu fiyatta indirim yapmaya çalışıyor.

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa