Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Rijkaard konuştu! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Kazakistan'ın FC Tobol takımı ile yapacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

        Rijkaard, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlediği toplantıya, basın mensuplarına Türkçe ''Günaydın'' diyerek başlayarak, ''Öncellikle ilk maçtaki beraberlik iyi bir sonuçtu. Şu an kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde oynuyoruz. Hep beraber çalışıp, zafer için bütünleşmemiz lazım. Amacımız taraftarlarımızla bütünleşip, maçı kazanmak'' dedi.

        Hollandalı teknik adam, FC Tobol ile yapacakları karşılaşmanın bu sezon sahalarındaki ilk karşılaşma olacağını belirterek, ''Öncellikle Ali Sami Yen'de oynayacağımız için ve taraftarlarımızla buluşacağım için gerçekten çok heyecanlıyım. Bu bakımdan çok özel bir maç olacak. Taraftarlarımıza güzel oyun seyrettirmek ve turu geçmek bizim için önemli'' diye konuştu.

        Kadrolarında çok futbolcunun bulunduğunu ifade eden Rijkaard, sözlerini şöyle sürdürdü:

        ''Arda, Ayhan, Hakan Balta gibi futbolcularız bizimle beraber çok fazla çalışma ve maç yapma imkanı bulamayan arkadaşlar. Onlar için özel bir program hazırlamıştık. Milli takımda olmaları nedeniyle bize geç katılmışlardı. Bizim amacımız onları sadece 45, 60 dakika değil, bütün bir sezon kullanmak. Özellikle aramıza sonradan katılan milli futbolcularımızın taraftarlarımızın ekstra bir desteğine ihtiyacı var.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa