Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Hamit susmayı tercih etti! - Fenerbahçe Haberleri

        Turnuvada Hamit Altıntop'lu Bayern Münih, Halil Altıntop'lu Schalke'yi 2- 1 mağlup ederken, Schalke'nin golünü Halil Altıntop kaydetti. Final maçında ise U 19 Milli Takımı'nda forma giyen Tolgay Arslan'lı Hamburg, Yıldıray Baştürk'lü Stuttgart'ı 3- 0 mağlup etti.

        Karşılaşma sonrası açıklamalada bulunan milli futbolcu Halil Altıntop, "Kupaya katılan takımların isimleri büyük, ama hocamızın dediği gibi bu maçlar önemli değil, önemli olan lige hazır olmak. Yeni hocamızın sistemine alışmaya çalışıyoruz, benim açımdan bir problem yok" diye konuştu.

        Bayern Münih'te forma giyen kardeşi Hamit Altıntop'a karşı mücadele etmenin her zamanki gibi heyecan verici olduğunu söyleyen Halil Altıntop, "Yine ben gol attım, ama Hamit'in takımı kazandı. Ama hazırlık dönemi, netice o kadar önemli değil" diye konuştu. Sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini hatırlatan Halil Altıntop, Schalke'nin sözleşmesini uzatmak istediğini, ancak henüz bir karar vermek için daha erken olduğunu söyledi. Halil, sakatlıktan uzak bir sezon geçirmeyi dilediğini de sözlerine ekledi.

        Adı Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan milli futbolcu Hamit Altıntop ise, "Hiç kimseye açıklama yapmıyorum. İnşallah anlayışlı davranırsınız. Hoşgörünüze inanıyorum" diyerek soruları cevaplamadı. Stutgart'ta forma giyen Yıldıray Baştürk de açıklamada bulunmadı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa