Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Osmanlıspor Teknik Direktörü Reşit Akçay: "Yarın iki güçlü takımın müsabakası olacak" - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Estonya'nın Nomme Kalju takımıyla yarın oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, ilk maçta elde ettikleri 1-0'lık avantajın önemini vurgularken, "Yarın iki güçlü takımın müsabakası olacak. Maccabi Haifa gibi bir takımı eleyen takımla karşılaşacağız. Kendi liginde 19 maç yapmış ve 8 milli futbolcuya sahip bir takımla oynayacağız. Rakibimizle ilgili tüm detayları biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sonucu maçtan sonra göreceğiz" diye konuştu.

        Kendisi için ligin daha öncelikli olduğunu belirten Akçay, "Osmanlıspor'un Avrupa kupalarında mücadele etmesi önemli ama benim için lig, ligdeki başarı her şeyin önünde. Osmanlıspor Kulübü ligde kalıcı takıma dönüştüğünde şampiyonluklar yaşayabilir. Bu potansiyele sahip. Kulüp yapısı oluştuğunda, Avrupa kupalarını oynamak kolaylaşacak. Potansiyel var, bunu hissediyoruz" dedi.

        Osmanlıspor'un takım kaptanı Erdal Kılıçaslan ise ilk karşılaşmayı 1-0 kazanmalarına rağmen rakibin gücünü bildiklerini ifade ederek, kendilerini çok zor bir maçın beklediğini söyledi.

        OSMANLISPOR, NOMME KALJU MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

        Bu arada Osmanlıspor, Nomme Kalju takımıyla yarın yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmanın yapılacağı Kadrioru Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından, top kapma, hız ve pas çalışmalarıyla sona erdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa