Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş-Olympiakos maçı ne zaman, hangi kanalda? Bilet fiyatları ne kadar? - Beşiktaş Haberleri

        Önceki sezonu lider bitiren Beşiktaş'ta 2016/2017 Turgay Şeren sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Transfer ilişkilerini hızlandıran Beşiktaş, bir yandan stoper ve forvet arayışlarına devam ederken bir yandan da hazırlık karşılaşmaları ile takım içi koordinasyonu hızlandırmak istiyor. Peki bu kapsamda, hazırlık mahiyetinde oynanacak Beşiktaş Olympiakos saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek?

        BEŞİKTAŞ OLYMPİAKOS MAÇI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

        Beşiktaş’ın 7 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Vodafone Arena’da Olympiakos ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Karşılaşmanın biletleri kombine sahibi taraftarlar için %50 indirimli ve öncelikli olarak satışa sunuldu. Öncelikli bilet satışları 1 Ağustos saat 14:00-4 Ağustos saat 14:00 tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu.

        İndirimli bilet fiyatları şu şekilde: 1. Kategori: 100 TL, 2. Kategori: 87,5 TL, 3. Kategori: 75 TL, 4. Kategori: 62,5 TL, 5. Kategori: 55 TL, 6. Kategori: 45 TL, 7. Kategori: 30 TL, 8. Kategori: 25 TL.

        BEŞİKTAŞ OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

        Sezon öncesi hazırlık karşılaşması mahiyetinde Beşiktaş, Yunan ekibiOlympiakos ile karşılaşacak. Beşiktaş Olympiakosmaçı 07AğustosPazar günü (TSİ) saat 20.00'da başlayacak. Vodafone ArenaStadyumu'ndaoynanacak bu karşılaşma D-Smart Smart Spor 77 kanalından canlı izlenebilecek.

        SİYAH-BEYAZLILAR 84 GÜN SONRA TARAFTARI İLE BULUŞACAK

        Siyah beyazlılar Vodafone Arena'da 84 gün sonra taraftarı ile buluşacak. Beyiktaş, Vodafone Arena'daki son mücadelesinde 15 Mayıs Pazar günü Osmanlıspor ile karşılaşmıştı. Bu mücadeleden 3-1 galip ayrılan Beşiktaş, şampiyonluğunu ilan etmişti.

        ALKIŞLAR ADRİANO’YA

        Beşiktaş’ın, Barcelona’dan transferi Adriano dün yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş, daha önce yeni transferlerde yaptığı gibi Brezilyalı sol beki de takım arkadaşlarına alkışlattı ve sonrasında tanıttı. Öte yandan 2 günlük izinin ardından çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar, kondisyon ağırlıklı bir idman yaptı. Sakatlıkları bulunan Veli ile Kerim düz koşu yaparken, kadro dışı bırakılan Sosa ise A2 takımı ile antrenmana çıktı. Öte yandan Fransa’da düzenlenen EURO 2016’da Portekiz’le Avrupa şampiyonluğu yaşayan Ricardo Quaresma’nın tatilini bitirdiği ve bugün İstanbul’a gelerek takımıyla idmanlara başlayacağı öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa