Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Molde Fenerbahçe maçı hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Molde Fenerbahçe maçı ile Avrupa Kupalarındaki varlığını sürdürmek isteyen Sarı-Lacivertliler, dün öğle saatlerinde Molde'ye geldi. Maç kadrosunda eksiği bulunmayan Fenerbahçe, son antrenmanını dün akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Peki Molde Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Molde Fenerbahçe Maç kadrosu(ilk 11'ler) ve hangi kanalda olduğuna dair bilgiler için işte detaylar..

        Hangi kanalda yayınlanacağı merak edilen Molde Fenerbahçe maçı saat 22:05'te ekranlara gelecek, karşılaşma TRT 1 kanalı tarafından naklen yayınlanacak.

        Fenerbahçe Molde maçı ile bugün Avrupa Kupalarına devam etme durumunu garanti altına almaya çalışacak. Molde karşısında galip gelmesi, Celtic-Ajax maçının beraberlikle bitmesi halinde direk çıkmayı garantiye alacak olan Fenerbahçe, bu maçtan istediği puanı alamaz ise şansını son hafta Celtic maçına bırakacak.

        NORVEÇ'TE İLK KEZ

        Şu an'a kadar 34 ülkenin takımlarıyla karşılaşan Fenerbahçe, bu kez tarihinde hiç gitmediği bir deplasman olan Norveç'e gitti. Norveç takımları ile daha önce birçok kez karşılaşan Fenerbahçe, bu karşılaşmalardan 7 sinden galibiyet, 5'inden ise beraberlikle ile ayrıldı.

        Lig'de 27 puan ile liderin iki puan gerisinde olan Fenerbahçe, taraftarına Avrupa Liginde aldığı olumsuz sonuçları unutturmak istiyor. Daha önce Şükrü Saraçoğlu'nda karşılaştığı Molde'ye 3-1 kaybeden temsilcimiz Fenerbahçe, bu kez bu karşılaşmanın öcünü almak için Norveç'e gidiyor. A grubunda hiç beklenmedik bir başarı elde ederek gruptan çıkma şansını yavaş yavaş garantileyen Molde, iklim koşullarını da avantaj olarak kullanacağı bu karşılaşmayı bekliyor.

        MOLDE FENERBAHÇE MAÇ İSTATİSTİKLERİ

        Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde uzun pas isabet oranı en düşük olan takım Molde (%35).

        Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde sol ayakla çekilen şutlarda en yüksek isabet oranına sahip olan takım Molde (%89).

        Fenerbahçe, Avrupa kupalarında oynadığı son sekiz deplasman maçında bir galibiyet (4B 3M) alabildi (20.08.2015 ? Atromitos 1-0).

        Fenerbahçe'nin bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde attığı dört golün üçü Fernandao'dan geldi.

        Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde en fazla sayıda isabetsiz şut çeken oyuncu Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan oldu (10); Ozan Tufan bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde hiç isabetli şut çekemedi.

        Fenerbahçe, Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı son yedi maçın altısında kalesini gole kapatamadı.

        Molde'nin bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde attığı goller yedi farklı oyuncudan geldi; bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde daha fazla sayıda farklı oyuncusu gol atan tek takım Lazio (8).

        Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Norveç takımlarıyla bir kez karşı karşıya geldi (Molde,17 Eylül 2015) ve sahadan mağlubiyet ile ayrıldı (1-3).

        Türk takımlarıyla Norveç takımları Avrupa kupalarında daha önce 19 kez karşı karşıya geldi; yedi maçtan galip ayrılan taraf Türk takımları oldu (5B 7M).

        MOLDE FENERBAHÇE MAÇ KADROSU

        Victor Pereira son haftalarda kazanan takımı pek bozma niyetinde değil. Bunun için de bugünki karşılaşmada, Mersin maçında sahaya çıkan 11’in yine görev alması bekleniyor. Pereira özellikle sağ kanatta Mersin maçında çok iyi bir performans gösteren Alper Potuk’a yine şans verecek. İyileşen Abdoulaye Ba’nın kulübede yer alması beklenirken savunmanın göbeğinde ise yine Kjaer ve Alves görev yapacak. Ayrıca 19 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Bruno Alves, Michal Kadlec, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Lazar Markovic, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie.

        FENERBAHÇE'DE HAZIRLIKLAR TAMAM

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda bugün Norveç temsilcisi Molde'yle oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

        Sarı-lacivertliler, maç için son antrenmanını karşılaşmanın oynanacağı Aker Stadı'nda, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli futbolcular, ilk 15 dakikası basına açık olan idmana, koşuyla başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, pas ve pres çalışması yaptı.

        Teknik direktör Pereira, antrenmanın başında üşüdüğü için kısa bir süre takımla koşarak ısınmaya çalıştı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise bugünki maçın taktik çalışmasının yapıldığı ifade edildi.

        Aker Stadı'nda oldukça soğuk bir havada gerçekleştirilen antrenmanı, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile sarı-lacivertli bazı yöneticiler de izledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa