Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Başakşehir ve Skenderbeu maçında kaçan golleri hatırlatan Şenol Güneş, “G.Birliği bonkörlüğü cezalandırabilecek bir takım. Dikkatli olmalıyız” dedi - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Beşiktaş, Süper Lig'de bugün oynayacağı Gençlerbirliği maçı için dün Ankara’ya gitti. Başkent yolculuğu öncesi teknik direktör Şenol Güneş’in gündeminde kaçan goller vardı.

        Oyuncularına Başakşehir ve Skenderbeu maçlarını hatırlatan Güneş, “Biz golleri kaçırdıkça rakibe de güven geliyor. Son iki maçtaki durumdan ders çıkaralım. Gençlerbirliği bizim bonkörlüğümüzü cezalandırabilecek bir takım. Bu kez yakaladığımız fırsatları gol çevirmeliyiz” dedi.

        ‘HEPİMİZ HATALIYIZ’

        Kaçan goller, takım içinde de gündemin ilk maddesi durumunda. Skenderbeu maçı sonrası futbolcuların sinirli bir şeklide kaçan golleri tartıştıkları ve bu durumdan rahatsız oldukları ortaya çıktı.

        Oyuncuların kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda “Gün gelir bunları ararız. İsim isim suçlamaya gerek yok. Herkes hatalı ve sorumlu. Çok daha dikkatli olmamız gerek” dedikleri öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa