Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Şen, Kadıköy’de ilk kez sahne aldı. 76.47’de sahaya girdi, 77.07’de Fernandao’ya golü attırdı, topla ilk buluşması asist oldu - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe’nin Fernandao, Şener ve Ozan Tufan ile birlikte Bursaspor’dan aldığı 4. isim olan Volkan Şen, Kadıköy’e fırtına gibi girdi! Atromitos maçı, tecrübeli oyuncu için unutulmazdı. Çünkü, Saracoğlu’na ilk kez Sarı-Lacivertli formayla çıkıyordu. Dakikalar 76.47’yi gösterirken tabela kalktı, Volkan Şen de Mehmet Topal’ın yerine oyuna dahil oldu. Sağ kanada doğru koşu yapan ve topu önünde bulan Volkan, çizgiye doğru hareketlendi, kafasını kaldırdı, Fernandao’yu gördü. ‘Al da at’ dercesine ortasını Brezilyalı santrfor ağlara gönderirken, tabelada bu kez 77.07 yazıyordu. Bir başka deyişle Volkan Şen’in Kadıköy’de ilk asistini yapması sadece 20 saniye sürdü!

        2 GOL BURSASPOR'DAN!

        Kanarya’nın dün attığı 3 golün 2’sinde, geçtiğimiz yılı Bursaspor’da geçiren isimlerin imzası vardı. Gol perdesini 7. dakikada açan Fernandao’ya asisti Şener yaparken, son golde de Volkan Şen’in ortasını yine Fernandao ağlarla buluşturdu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa