Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Mersin İdman Yurdu Bülent Yavuz Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe maçını değerlendirdi - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe, Mersin'de zirve yarışını son haftalara taşımayı becerdi. Sarı-Lacivertliler, emektar Emre Belözoğlu sayesinde hem taraftarlarına hem de Fenerbahçe camiasına derin bir 'oh' çektirdi. Fenerbahçe'nin görüntüsü aslında 'ahı gitmiş, vahı kalmış' gibi. Ama kabul edilebilir mazeret var. Zirve yarışı yapan takımlarımızın hemen hemen hepsi büyük baskı ve stres altında. Artık iyi futbol ne yazık ki fayda etmiyor. Zar zor olsada atılan 1 gol son haftalar için umut oluyor.

        Hakem Cüneyt Çakır, yine çok güzel bir maç yönetti. Verdiği kritik kararların hepsi doğruydu. Mersin kalecisinin atılması çok netti. Burada bariz gol şansının engellenmesi söz konusuydu. Türkiye'nin 1 numaralı hakemi son günlerde konuşulan hakem hatalarına kısmen de olsa set çekti.

        Nakoulma'nın ceza alanı içerisinde ki düşüşü kesinlikle penaltıyı gerektirmezdi. Zaten hakem Cüneyt Çakır pozisyona çok yakındı ve tereddütsüz olarak 'oyna, bir şey yok' dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa