Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

        Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman, takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlarken devamında istasyon çalışmaları ve pas çalışması yapıldı. Daha sonra dar alanda oyun kurma, pres, çabuk oyun programı uygulandı. Minik kale maç ve yarı sahada yapılan taktik maçı ile idman sona erdi.

        Antrenmana, kontrol için Almanya'da olan Veli Kavlak, bireysel çalışan Tolga Zengin ile Daniel Opare katılmadı. İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson ve Tomas Sivok ise takımla çalıştı.

        Beşiktaş, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın saat 11:00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Sednaya'da Kayıp Mahkumlar Aranıyor

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa