Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe saldırısının gerçekleştiği o arazi satılıyor - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırının yankıları sürerken tüfeğin ateşlendiği araziyi, sahibi satışa çıkardı.

        Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası Trabzon Havalimanına gelen Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırının yankıları sürerken tüfeğin ateşlendiği araziyi sahibi satışa çıkardı. İsmail Kılıç'ın Haber61.net'e yaptığı açıklamada 3 kardeş olduklarını belirtip 3500 metre karelik arsa için 5 Milyon TL para istediğini dile getirdi. İsmail Kılıç, Aziz Yıldırım'ın heykel dikmesi iddialarına ise cevap vermedi.

        Öte yandan arazinin sahibi İsmail Kılıç ile olay kapsamında 'şüpheli' sıfatıyla gözaltına alınan Emre A. Facebook üzerinden arkadaş olarak görünüyor. (Fanatik)

        ÖNERİLEN VİDEO

        Hakkında Zorla Getirilme Kararı Çıkarılan Kılıçdaroğlu'ndan İlk Açıklama!

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa