Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... ARSENAL - GALATASARAY MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Olmadı, olmadı... Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Arsenal'e 4-1'lik skorla boyun eğdi! Emirates'te goller; 22, 30 ve 57'de Welbeck, 41'de Sanchez'den geldi. Tek golümüzü 63. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz kaydetti. Bu pozisyonda kaleci Szczesny kırmızı kart gördü.

D Grubu'nda oynanan diğer maçta ise Dortmund, deplasmanda Anderlecht'i 3-0'la geçti. İkinci maçların ardından Galatasaray ile Anderlecht 1'er puanda kaldı. Dortmund 6 puan ile zirvede, Arsenal ise 3 puanla 2. sırada yer alıyor. Öte yandan Arsenal'de Danny Welbeck kariyerinde ilk kez resmi bir maçta hat-trick yaptı.

ARSENAL RÖVANŞI ALDI

2000 yılında Danimarka'nın, Kopenhag şehrinde oynanan ve 120 dakikası 0-0 sona eren maçta temsilcimiz Galatasaray, penaltı atışlarında Arsenal'i 4-1 yenerek tarihimizdeki ilk Avrupa kupasını Türkiye'ye getirmişti. Bu mücadeleden 14 sene sonra iki takımın yolu bu kez Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda kesişti. Ve 17 Mayıs 2000'de büyük bir hüsrana uğrayan Arsenal, Galatasaray'ı 4-1 mağlup ederek bir anlamda rövanşı almış oldu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ