Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in rüştünü ispatlamış birisi olduğunu belirterek, "2002 yılında Şenol Güneş'in milli takımla yakaladığı başarı neyse temenni ederim ki Fatih Terim'le bir benzerini yakalarız." dedi.

Bakan Suat Kılıç, TGRT Haber televizyonunda katıldığı programda spor gündemindeki gelişmelere ilişkin soruları cevapladı.

Fatih Terim'in rüştünü ispatlamış biri olduğunu ifade eden Kılıç, "2002 yılında Şenol Güneş'in milli takımla yakaladığı başarı neyse temenni ederim ki Fatih Terim'le bir benzerini yakalarız. Avrupa Şampiyonası'nda yeniden yeni bir kulvar var. Hazırlık maçlarında milli takım iyi bir görüntü sergiledi. Herkesin dediği 3 maç önce Fatih Terim'i getirseydik Brezilya 'da düzenlenecek dünya kupasına gider miydik? Kadere, kısmete inanmak lazım. Abdullah Avcı'yı getirirken de milli takımda başarılı olacağına, milli takımın dilinden anlayacak bir hoca getirildiğine inanıldı. Abdullah Hoca'nın getirildiği dönemde Fatih Terim'le anlaşma yapılsaydı belki o dönemde bazı olumsuzluklar yaşanacaktı. Bunun garantisini vermek mümkün değildi." diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ