Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Kanaltürk'teki Top Bizde adlı programda şampiyonluğu değerlendirdi. İşte Aysal'ın açıklamaları:

"Bütün camiaya hayırlı olsun. Kutlamalarımızı sezon başında yapacağız. Bizim görevimiz sahnenin arkası. Sahnenin önünde oyuncular ve teknik ekip var. Rol çalmak doğru değil. Biz de tribünde kaldık. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi alkışlamayı seçtik."

"Kimse kimseyi suçlayamayacak. Galatasaray, başladığı yerde değil. Makina yürümeli. Ben olmayabilirim. Başka bir ekip gelip devam edebilir. Şampiyonluğun elimi kuvvetlendirdiğini söyleyebilirim. Hocanın eli zaten sağlam. Hocayla hiçbir sorunumuz yok. Yanlış bir izlenim var. Beraber çalışan insanların anlaşamadığı konular olabilir. Değişik kültürlerden geliyoruz. Farklı bakış açıları olabilir. Ama hiçbir sorunumuz yok. Samimi olarak söylüyorum. Bir sorun olmadı. Benim bilmediğim, hocanın söylediği bir sorun olabilir. Hocanın zaman zaman mutsuz olduğu olabilir. Oyuncuları idare etmek kolay değil. Taraftar var işin içinde. Bu yıpratıcı bir durum. Objektiflerin önünde olursanız tabii ki yıpranacaksınız. "

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ