Beşiktaşlı taraftarlardan Gaziantep ekonomisine dev katkı
Süper Lig'de geride kalan hafta deplasmanda Gaziantepspor'u yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın Gaziantep'teki coşkusuna ortak olmak isteyen taraftarı, kent ekonomisine önemli katkı sağladı
ABONE OLSpor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın Gaziantep'teki coşkusuna ortak olmak isteyen taraftarı, kent ekonomisine 15 ile 20 milyon lira arasında katkı sağladı.
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'un küme düşmesine üzüldükleri bir dönemde şampiyonluk yaşayan Beşiktaş'ı ve taraftarını kent kültürüne yakışır misafirperverlikle ağırladıklarını söyledi.
Beşiktaş'ı ve taraftarını tebrik eden Hıdıroğlu, statta sevinç ve hüznü bir arada yaşadıklarını kaydederek, şöyle konuştu: