Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Gençlerbirliği'nde duayen başkan İlhan Cavcav'ın hayatını kaybetmesinin ardından başkanlığa seçilen oğlu Murat Cavcav, babasını temsil etmek için elinden geleni yapacağını belirterek, "Armudun dibine elma düşmez." dedi.

Kırmızı-siyahlı kulübün başkanılığına seçilmesinin ardından ilk medya ziyaretini AA'ya gerçekleştiren Murat Cavcav, "İlhan Cavcav'dan sonra kim Gençlerbirliği'nde başkan olursa olsun kolay değil. Onun tecrübesine ulaşmak zor. Gecesini gündüzüne katmış kulübü bu noktalara getirmiş." diye konuştu.

İlhan Cavcav'ın emeğini kimsenin inkar edemeyeceğini dile getiren Cavcav, "Büyük sorumluluk, mesuliyet aldığımın farkındayım. Onun 40 yıllık tecrübesine bir günde ulaşmam mümkün değil. Gençlerbirliği yönetiminde 15 yıldır görev alıyorum, vefatından sonra başkan olmaya karar verdim ve elit bir yönetim kurulu oluşturduk. Başarılı olmak için buradayız, başarısız olursak duygusal olarak çok üzülürüm, bunu düşünmek dahi istemiyoruz. Gençlerbirliği iyi, güzel bir konumda daha iyi yerlere de taşırız umarım." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ