Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 5-1 yendikleri maçtan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Uslu, 1,5 ay önce yükselişe geçeceklerini belirtiklerini hatırlatarak, "Daha önümüzde çok zaman var. İnşallah önümüzdeki maçları kazanarak önemli bir şekilde şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstereceğiz." dedi.

Uslu, bir gazetecinin "Medipol Başakşehir maçında Quaresma'nın pozisyonuna sarı kart verilmemesi ve hakemlerin tartışılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı:

"Bakınız aynı gün Gaziantepspor maçı vardı. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na bunu görmesini tavsiye ediyorum. Gaziantep'ten bir oyuncu atıldı. Onu mukayese ederseniz ne demek istediğimizi anlarsınız. Biz zaten çifte standart ile ilgili konuşuyoruz. Ceza almaktan da korkmuyoruz. Biliyorsunuz biz cebimizden ödediğimiz için ceza verirlerse parasını da veriyoruz ama ceza önemli değil, mühim olan hatanın bütün ligi etkilediği. Geçen sezon hatırlarsınız fark 5 puan olacakken bir anda 2 puana indi 1-2 hata yüzünden. Bu hataların yapılmamasını söylüyoruz. Bu hatalar devam ediyor. Quaresma oynamış, şu veya bu oynamış, bizim için önemli değil. Yeneceğiz ve başka bir alternatifimiz yok ama hakemlerin genelde çifte standart yapmamaları gerekiyor."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ