Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, oda ve dernek başkanları ve delegelerin katılımıyla gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri ibra edildi.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, yönetime gelmeden önce kulübün çok zor durumda olduğunu söyledi.

Yönetime gelirken ilk aldıkları kararın Alanyaspor'u borçtan kurtarmak olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, "Takım 2 yıl orta sıralarda mücadele etsin istiyorduk. Ayrıca o zaman için bir milyon 200 bin lira bir transfer yasağı vardı. Bir milyon 200 bin liralık nakit parayı yatırdık. Alanya'da birlik, beraberlik yaparak transfer yasağını kaldırdık." dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ