Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Üç kupayla girdiği sezonda istediği performansı sergileyemeyen sarı-kırmızılı ekip, 34 maçta 13 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda attığı 69 gole karşılık kalesinde 49 gol gören Galatasaray, ligi 6. sırada tamamladı.

Sarı-kırmızılılar, 69 golün 20'sini duran toptan buldu ve bu alanda zirveye yerleşti. Bu gollerden 9'unu penaltıdan, 3'ünü kornerden kaydeden Galatasaray, kullandığı serbest vuruşların 8'inde meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

KONYASPOR VE BAŞAKŞEHİR İKİNCİ SIRADA

Sezona sıralamada ilk 10 takım arasında yer bulma hedefiyle başlayan Torku Konyaspor ise çoğu zaman gol yollarında sıkıntı çekti. Bu sorunu, duran topları etkili kullanarak kapatmaya çalışan yeşil-beyazlılar, bu sayede 17 gol buldu. Toplamda 44 gol kaydeden Konya ekibi, en çok kornerden ağları sarsma başarısı gösterdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ