Antic'ten Krasic yorumu
Milos Krasic'in vatandaşı Radomir Antic, Milos Krasic'in son yıllarda yaşadığı düşüşe ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu
ABONE OLFenerbahçe’nin eski oyuncularından Radomir Antic, yine sarı lacivertli ekibin eski futbolcularından vatandaşı Milos Krasic’in son yıllarda yaşadığı düşüşü değerlendirdi.
Üstü kapalı şekilde Sırp oyuncunun seçimlerini eleştiren deneyimli teknik adam, “Krasic’in şu anki durumundan haberdarım. Ancak sonuçta bunların hepsi onun kendi seçimiydi. Benimle birlikteyken milli takımın en iyi oyuncuları arasındaydı” dedi.
31 yaşındaki oyuncu hakkında övgü dolu ifadeler kullanmayı da ihmal etmeyen Antic, “Krasic çok hızlı bir oyuncuydu. Özellikle bire birde harikaydı. Nasıl böyle bir düşüş yaşadığını anlamak zor” şeklinde konuştu.