Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Parc de Princes'teki maça namağlup başlayan başkent ekibi, ilk golü 32. dakikada İsveçli süperstarı Zlatan Ibrahimovic'le buldu. Bu dakikada Matuidi'nin asistini gole çeviren deneyimli forvet, takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

40. dakikada bu kez sahneye Lucas Moura çıktı. Van der Wiel'in pasında topu ağlarla buluşturan Brezilyalı futbolcu, ilk yarının da skorunu belirledi: 2-0

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf yine ev sahibi PSG oldu. İkinci golde asisti yapan Van der Wiel, 54. dakikada bu kez golü atan isim oldu ve durumu 3-0'a getirdi. 59. dakikada Capelle ile farkı bire indiren konuk ekip Angers, umutlarını tazeledi: 3-1.

Ancak bu golden yalnızca 4 dakika sonra Angel Di Maria, attığı golle farkı yeniden üçe çıkardı: 4-1. 66. dakikada bir gol daha kaydeden Arjantinli yıldız, maçın da skorunu belirledi: 5-1.

Aldığı bu farklı galibiyetle puanını 60'a çıkaran Paris Saint-Germain, en yakın rakibinin 24 puan önünde namağlup liderliğini sürdürdü. Şampiyonlar Ligi yarışında önemli bir darbe alan Angers ise 34 puanla 4. sırada kaldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ