Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

Alex de Souza 28 Mart’ta jübile yapıyor. Brezilyalı yıldız yeşil sahalara veda edeceği gece için başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’a da bir davetiye gönderecek.

Jübile tarihini belirleyen Alex, sürpriz bir adım atmaya da hazırlanıyor... Buna göre Sarı-Lacivertli forma altında tarihi başarılara imza atan Alex vedasını 28 Mart’ta Sao Paulo’da yapacak. Yıldız futbolcu önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili olarak Türk medyasına da ilanlar vererek taraftarları bilgilendirecek ve jübilesine açık davette bulunacak. Düzenlenecek olan organizasyon için özel davetiyeler bastıran Alex’in Türkiye’den de dostlarını çağıracağı öğrenildi.

'BAŞKANA SAYGIM BÜYÜK'

Brezilyalı yıldız Türkiye’deki yakın çevresine sorunlu ayrıldığı iki isim olan başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’ı da davet edeceğini belirterek, “Başkan Aziz Yıldırım’a da davetiye göndereceğim. Şartlar ne olursa olsun. Yıllarca başkanlığımı yapmış bir insan. Ona saygım büyük. Teknik direktörlüğümü yapan birçok ismi de davet edeceğim. Bunların arasında Aykut Kocaman da olacak” dediği öğrenildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ