Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor "Mutlaka madalya alırım" - Diğer Haberleri

        İstanbul'da beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Sezer Huysuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 günden beri Antalya'da kamp yaptığını, antrenörleri Muammer Çalışkan ve Irakli Uznadze yönetiminde çalışmalarını günde çift idmanla sürdürdüğünü söyledi.

        Antalya'daki kampta kendisine 5 sporcunun antrenman verdidiğine de değinen Sezer Huysuz, ''Çalışmalarımın son döneminde teknik ve taktik açıdan hocalarımın öğrettiklerini iyice pekiştirdim. Pekin öncesi son kamp yerimi Antalya olarak seçmemin nedeni, Antalya'nın hem sıcaklık hem de nem olarak Pekin'e benzemesidir. Böylece oradaki iklime şimdiden uyum sağlıyorum'' diye konuştu.

        Daha önce yaklaşık 21 günlük yurt dışı kampları olduğunu ifade eden milli Judocu Sezer Huysuz, şöyle konuştu: ''Olimpiyatlara hazırlanan 50 ülkenin sporcuları için oluşturulan toplu kamplara katıldım. Belarus, İspanya ve Almanya'da 7'şer günden toplam 21 gün kamp çalışmalarına katıldım ve bu benim için çok faydalı oldu. Bu kamplarda rakiplerimi tanıma ve onları yakından görme fırsatını buldum.''

        Olimpiyatlara katılmayı 1 yıl önce garantilediğini vurgulayan Sezer Huysuz, ''Onun için 1 yıllık çalışma programım belirlenmişti. Hocalarım uzun vadeye yaydıkları bu program çerçevesinde beni en iyi şekilde olimpiyatlara hazırladılar. Rakiplerim arasında daha evvel rahat yendiğim sporcular var. Ancak olimpiyatlar gibi büyük organizasyonlarda bu durum tersine dönebiliyor. Anlık bir oyunla rakibin seni yeniyor. Herşeye rağmen ben Pekin Olimpiyatları'nda ilk 3 sporcu arasına girerek, madalya alacağıma inanıyorum. Ancak madalyanın rengi konusunda şimdiden birşey diyemem'' diye konuştu.

        Sezer Huysuz, Antalya'daki çalışmalarını 27 Temmuz'da tamamlayarak İstanbul'a gideceğini, 29 Temmuz Salı günü de olimpiyat kafilesiyle birlikte Pekin'e uçacaklarını bildirdi. A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa