Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 27. haftasında Fenerbahçe, bugün sahasında İsrail'in Maccabi FOX takımını konuk edecek. PekiFenerbahçe - Maccabi FOX maçı hangi kanalda, saat kaçta?

FENERBAHÇE - MACCABİ FOX MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

THY Avrupa Ligi 27. haftasında Fenerbahçe ile Maccabi Fox karşı karşıya gelecek. Ülker Sports Arena'da oynanacak Fenerbahçe - Maccabi Fox karşılaşması saat 20.45'te başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 3'ten canlı yayınlanacak.

Haftaya 17 galibiyet ve 9 yenilgiyle 4. sırada giren sarı-lacivertliler, sahasında İsrail temsilcisini yenmesi durumunda normal sezonun bitimine 3 maç kala play-offta mücadele etmeyi garantileyecek. Son iki sezondur Dörtlü Final oynayan Fenerbahçe, bu organizasyonda üst üste üçüncü olmak üzere toplamda 4. kez çeyrek finalde boy gösterecek.

İlk 4 sıradaki yerini koruyup play-offta iç saha avantajını kullanmak isteyen Fenerbahçe, bu hedefi için de sahaya mutlak kazanma parolasıyla çıkacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan basketbolcular Bogdan Bogdanovic ve Kostas Sloukasın bugün forma giymesi beklenmiyor.

Play-off oynama şansı bulunmayan Maccabi FOX ise geride kalan 26 haftada 9 galibiyet ve 17 yenilgi aldı.

Bu iki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Maccabi FOX sahasında 87-77 kazanmıştı.

SALON KONUMU

Harita
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ