Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Lüks araçlar ve lüks evler kiralayıp kendini zengin gibi gösteren ve ünlü isimlerin evlerine girerek hırsızlık yapan şahıs Bodrum’da yakayı ele verdi.

İHA'nın haberine göre, Türkiye’nin birçok şehrinde 18 suçtan aranan ve 70 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hırsız Bodrum’da yakalandı. Bodrum’da lüks bir sitede yaşayan ve site içerisindeki evlere girerek hırsızlık yapan H.Ç., yanındaki hırsızlar R.A. ve İ.K. ile beraber hırsızlık malları ile kıskıvrak yakalandı.

Türkiye genelinde aranan ve özelikle İstanbul, Yalova, İzmir, Eskişehir ve Bodrum’da yaşayan H.Ç.’nin gittiği şehrin en lüks sitesinde ev kiraladığı, lüks araç kiraladığı ve kendini zengin göstererek zenginlerle arkadaş olduktan sonra evlerine girerek hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Hırsızlık zanlısının yaz aylarında Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi'nde bulunan lüks bir sitedeki villada kaldığı ve site sakinleri ile arkadaş olduktan sonra evlere girerek hırsızlık yaptığı öğrenildi. Milyon dolarlık araçlarla gezen ve kendini zengin gibi gösteren H.Ç. son olarak ünlü bir iş adamının evine girerek tanesi 4 bin lira olan 20 çift ayakkabı çaldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ