Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe SON DAKİKA! Eljif Elmas resmen Napoli'de! İşte bonservis bedeli - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü, geçen sezon kadrosunda bulunan Eljif Elmas'ın transferi için İtalya temsilcisi Napoli ile anlaşmanın sağlandığını açıkladı.Sarı-lacivertli kulüp, Eljif Elmas'ın 16 milyonEuro bedelle Napoli'ye transfer olduğunu bildirdi.

        Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Eljif Elmas'ın İtalyan Kulübü Napoli'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 16 milyon Eurobedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri her iki kulüp tarafından eşit oranda paylaşılacaktır." denildi.

        REKLAM

        Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun performansına ve Napoli Kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak İtalya ekibi, sarı-lacivertli kulübe aşamalı olarak azami 1,5 milyonEuro bonus bedeli ödeyecek. Ayrıca, Napoli tarafından futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Fenerbahçe, azami 1,5 milyonEuro bonus elde etme imkanına sahip olacak.

        180 BİN EURO'YA GELMİŞTİ!

        Fenerbahçe'ye Temmuz 2017'de sadece 180 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olan Eljif Elmas, Süper Lig'de 34 maçta forma giydi ve 4 gol attı.

        HABERTÜRK TRANSFERİ ADIM ADIM DUYURMUŞTU

        REKLAM

        Habertürk Spor, 9 Temmuz'da Eljif Elmas'ın Napoli'ye yakın olduğunu ve İtalyan devinin transferde harekete geçtiğini okuyucularına duyurmuştu. Öte yandan HTSpor, Makedon oyuncunun bonservis bedelinin bonuslarla birlikte 20 milyon Euro'yu bulacağını 17 Temmuz'da açıklamıştı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa