Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Burada açık ve net söylüyorum. Şanlıurfa'daki, Suruç'taki olayın sebebi ve müsebbibi Muharrem İnce'dir. Çok nettir. Bunlara bu şımarıklığı veren, bunları siyasetin özünden ayırıp şiddete doğru yönelten anlayışın kendisi Muharrem İnce'dir." dedi.

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığını ziyaretinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Soylu, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşananlara ilişkin şunları söyledi:

"Bu müessif olayda AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi şehit oldu. Bu bizim ilk şehidimiz değil. Biliyorsunuz PKK terör örgütü Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da zemin kaybettikçe şiddete başvurmaktadır. Halktan uzaklaştıkça şiddete başvurmaktadır. Bugün açık ve net bir şekilde bu tablo ortadadır. Millet yüz göstermedikçe, millet onlarla birlikte olmadığını ifade ettikçe, ilan ettikçe, özellikle partimiz Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da atılan adımlarla milletimizle kucaklaştıkça PKK çıldırmaktadır. PKK'nın sözde siyasetçilerini orada şiddet üzerine sahaya sürmektedir."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ