Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: İntörn doktor tüfekle vuruldu! Korkunç pusu... - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Mersin'de intörn doktor Nidanur N.'nin aynı hastanede çalışan teknisyen Ersin K. tarafından tüfekle vurulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

        DHA'da yer alan habere göre kan donduran olay, dün Yenişehir ilçesinde meydana geldi. Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çalışan teknisyen Ersin K., aynı hastanede intörn doktor olan Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Nidanur N.'nin evinin bulunduğu sokağa gitti.

        SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

        Burada bir süre araçta bekleyen Ersin K., evine doğru yürüyen Nidanur N.´yi görünce inip, tüfekle ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Nidanur N. ağır yaralandı. Nidanur N., çevredekilerin çağırdığı ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Nidanur N.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

        REKLAM

        KAÇAN ZANLI YAKALANDI

        Bu arada saldırı, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir süre aracında bekleyen Ersin K.´nin Nidanur N.'yi görünce inip tüfekle ateş ettiği, genç kadının yere düştükten sonra da ateş etmeyi sürdürdüğü, ardından da uzaklaştığı görüldü.

        AA'da yer alan habere göre Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda zanlı yakalandı. Gözaltına alınan Ersin K.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa