Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Bodrum’da lüks bir otelin görsellerini kullanan dolandırıcılar, internet üzerinden tatil satın alan bir aileyi dolandırdı.

İHA'nın haberine göre, Bodrum’da bulunan lüks bir otelin internet sayfasını kopyalayıp vurgun yapan şebeke, İstanbul’da yaşayan Yazıcı ailesini dolandırarak mağdur etti. Bugüne kadar aynı yöntem ile yaklaşık 200 kişiyi dolandırdığı iddia edilen şebekenin, kopya internet sayfası ve birebir otel görselleriyle vatandaşları ağlarına düşürdükleri belirlendi.

İstanbul’da av malzemesi satan bir dükkânın sahibi olan Sait Yazıcı (42) ailesiyle tatile gitmek için internet üzerinden araştırmaya başladı. İnternet sayfaları üzerinden otel arayan Yazıcı, Bodrum’da bulunan bir oteli beğenerek, internet üzerinden rezervasyon yaptırmak istedi. İncelediği internet sayfasının "kopya otel" sayfası olduğunu bilmeyen Yazıcı, irtibat numarasını arayarak önce otel hakkında bilgi aldı. Daha sonra verilen ücret ve otel imkânları hoşuna giden Yazıcı, 1-7 Eylül arası rezervasyon yaptırmak istedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ