Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Hande Ataizi ile Benjamin Harvey çiftinden kötü haber geldi. İkilinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Ataizi, 2.5 yıl aşk yaşadığı ABD'li Benjamin Harvey ile Eylül 2012'de Şile'de yapılan kır düğünüyle evlenmişti. İkilinin Leon adında bir de oğulları bulunuyor.

HANDE ATAİZİ'DEN AÇIKLAMA

Hürriyet'te yer alan detaya göre; Daha önce de bir çok kez ayrılacakları yönünde haberler çıkan çiftten Hande Ataizi, iddiaları kesin bir dille yalanladı.

HANDE ATAİZİ: TEK EŞLİLİK...

Hande Ataizi kısa bir süre önce evliliğe dair şöyle konuşmuştu: ''Tek eşlilik, her gece aynı adamla DVD izlemek, belirli aktivitelerde bulunmak zamanla sıkıcı bir rutin getiriyor. İyi ki zamanında renkli yaşamışım, bazı şeyleri yapmışım. Bu sayede şimdi oturaklı, huzurluyum. İçimde yapmak istediğim hiçbir şey yok.''

HANDE ATAİZİ KİMDİR?

Ayşe Hande Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa’da Bursa’lı bir ailenin kızı olarak doğmuştur. Hande Ataizi’nin öz babası Mehmet Ali Ataizi bir mimar, annesi Nermin Çelen ise Uludağ Üniversitesi'nde Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde profesördür. Hande Ataizi üç yaşındayken annesiyle babası ayrılır. Üç yaşından beri Hande'nin üvey babası olan Hadi Çelen, Bursa'da inşaat mühendisidir. Üvey babasından olan Sinan adında kardeşi vardır.

İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Profesyonel oyunculuğa Kenter Tiyatrosunda başlayıp 3 yıl devam etmiştir. Bu arada Yeşilçam'la tanışmış. Ardından özel TV kanallarından gelen dizi tekliflerini değerlendirmiştir.

Sinemaya 1996 yılında oynadığı “Mum Kokulu Kadınlar” filmiyle başlamış olup ünlenmiştir. Bu filmdeki rolüyle ‘Altın Portakal’ almıştır.

Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanısıra pek çok televizyon programının da sunuculuğunu yapmıştır.

Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer almış sanat dünyasının önemli ikililerinden olmuşlardır.

Star'da yayınlanan “Benzemez Kimse Sana” aldı yarışma programında jürilik yapmıştır.

Evlilikleri, 1.evliliği: 4 Ağustos 2004 tarihinde Fethi Pekin ile 24 saat süren bir evlilik yapmıştır.

2.evliliği, 8 Eylül 2012 tarihinde Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile evlenmiştir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ