Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: Ölü sayısı 3'e çıktı! İstanbul'daki dehşet anı anbean kamerada
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Büyükçekmece'de dün, Kumburgaz’da saat 16.50 sıralarında E-5 karayolunda akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi.

        DURAKTAKİ ÖĞRENCİLERE ÇARPTI

        İHA'da yer alan son dakika haberine göre takla atarak yoldan çıkan araç, yol kenarındaki otobüs durağında bekleyen öğrencilerin arasında dalmıştı.

        Kazada can veren Oğuzhan Kolver.
        Kazada can veren Oğuzhan Kolver.

        CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ

        Kelimenin tam anlamıyla can pazarının yaşandığı kazada 15 kişi yaralanırken, ölü sayısı ise bu sabah saatlerinde maalesef 3’e yükseldi.

        Kazada can veren Mehmet Alp Güney.
        Kazada can veren Mehmet Alp Güney.

        MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

        Son dakika haberine göre Oğuzhan Kolver (15) ve Mehmet Alp Güney’in (14) ardından, Murtaza Mardani (15) isimli öğrencinin de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

        Murtaza Mardani de bugün hayatını kaybetti.
        Murtaza Mardani de bugün hayatını kaybetti.

        FECİ KAZADA KORKUNÇ AYRINTI

        Gözaltına alınan sürücü Samet Tüfekçiler’in daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulduğu, ilk yapılan testte ise kaza sırasında alkollü olmadığı öğrenildi.

        KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

        Öte yandan 3 gencin hayatını kaybettiği feci kaza, bir başka aracın araç kamerasına takıldı. Samet Tüfekçiler'in kullandığı aracın bir anda direksiyonunun sağa kırıldığı ve hızla durağa daldığı görüntülere yansıdı. Görüntülerde büyük panik yaşandığı görülürken yaralıların yardımına çevredekiler koştu.

        İKİ GENÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

        İHA'da yer alan habere göre kazada hayatını kaybedenler arasında yer alan Oğuzhan Kolver'in cenaze namazı Batıköy Piri Reis Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınan namazın ardından son yolcuğuna uğurlandı.

        Kolver’in yüzlerce okul arkadaşı ve ailesi gözyaşı döktü. Hastanede hayatını kaybeden Mehmet Alp Güney (14) ise yine çok sayıda okul arkadaşının ailesinin ve sevenlerinin katıldığı Kuba Camii’ndeki cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlanmak üzere memleketi Ordu’ya götürüldü.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa