Son dakika haberi İsrail yine Beyrut'u vurdu
İsrail ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyine bir kez daha hava saldırısı düzenledi. Hizbullah'ın güçlü olduğu Dahiye bölgesi yoğun şekilde bombalandı. İsrail, Sur kentindeki Hizbullah hedeflerinin vurulduğunu da öne sürdü. Hizbullah ise bombalanan bölgelerde silah depolarının bulunduğu iddiasını reddetti. İsrail ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesinin çeşitli noktalarındaki binalara 40'tan fazla saldırı düzenledi
ABONE OLİsrail ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hizbullah'ın kalesi niteliğindeki Dahiye bölgesine şiddetli saldırılar düzenledi.
İsrail ordusu, Beyrut'un güneyinde Hizbullah'ın güçlü olduğu Dahiye bölgesinde yer alan el-Leyleki ve el-Hadas mahallelerini bir saati aşkın süredir hava saldırılarıyla hedef aldı.
Dahiye bölgesindeki binaları hedef alan İsrail hava saldırılarının sesleri, Beyrut'un birçok bölgesinden duyuldu.
Hizbullah'a yakın el-Meyadin televizyonunun haberine göre, İsrail ordusu, Dahiye bölgesinde Leyleki ve Hadas mahallelerinde yer alan yerleşim binalarını bombalandı.