Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika haberi! Fenerbahçe bombayı patlatıyor: Tuncay Şanlı ve Mert Hakan... - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          TUNCAY ŞANLI DA DÖNÜYOR

          Fenerbahçe'de teknik ekibe dahil edilen Mehmet Aurelio dün antrenmanda yer aldı. 2020-21 sezonunda yardımcı antrenörlerin birinin de Tuncay Şanlı olması bekleniyor.

        • 2

          Fenerbahçe efsane futbolcularını yeniden takıma kazandırmak istiyor. Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile birlikte 4 eski oyuncunun yeni sezonda yeni teknik direktör ile birlikte çalışmaları planlanıyor.

        • 3

          İRFAN CAN KAHVECİ

          Başakşehir'in yıldız ismi İrfan Can Kahveci ile Fenerbaçe ve İspanyol ekibi Sevilla yakından ilgileniyor. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu ise yeni sezonda kariyerine nasıl devam edeceğinin kararını verdi.

        • 4

          İddialara göre; İrfan Can Kahveci, tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı. Fenerbahçe'de yönetim, başarılı oyuncunun bonservis bedelini ödemek için bütçe arayışlarına başladı. Olası oyuncu satışlarından gelecek paranın bir miktarının bu transfer için harcanması planlanıyor.

        • 5

          DEVLER LİGİ İÇİN VEDAT

          Transferin gözde ismi Vedat Muriç'in taliplerine bir yenisi daha eklendi... Çok ciddi teklifler alan Kosovalı yıldız için bu kez de Rennes harekete geçti.

        • 6

          Pandemi sonrasında sona erdirilen sezonu 3. sırada bitirerek tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanan Fransız ekibinin kısa süre içinde Fenerbahçe yönetimi ile temasa geçeceği öğrenildi. Ancak Vedat Muriç'in tercihinin İtalya veya İngiltere olacağı belirtiliyor.

        • 7

          SOL BEKE SON İDDİA RYBUS

          Rus basını, Fenerbahçe'nin Lokomotiv Moskova'nın sol beki Maciej Rybus ile ilgilendiğini yazdı. 30 yaşındaki Polonyalı futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

        • 8

          MERT HAKAN YANDAŞ'A TEKLİF

          Sivasspor'un yıldızı Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe'nin tavrı oldukça ciddi. Oyuncuyla Sivasspor'un izni doğrultusunda temaslarda bulunan Sarı-Lacivertliler Mert'e alacağı her karara saygı göstereceğini belirterek bir teklifte bulundu. Teklifte ise dikkat çeken 2 önemli detay var.

        • 9

          İlk olarak Mert'e Fenerbahçe'ye katılması halinde takımda oldukça önemli bir rolü olacağı ifade edilirken, takımın ana iskeletini oluşturacak oyunculardan biri olacağı ifade edildi.

        • 10

          Bunun yanı sıra maddi açıdan da Galatasaray'ın yaptığı teklife oranla daha iyi bir kontrat ile oyuncunun kapısını çalan Sarı-Lacivertliler, beklemeye geçmiş durumda. Kamuoyunda "Mert Galatasaray'a gidiyor" gibi bir hava oluşmuş olsa da Fenerbahçe bu konuda yaptığı son hamleyle transfer yarışını yeniden başlatmış gibi gözüküyor.

        • 11

          KRAL İÇİN YARIŞ

          Fenerbahçe ve Beşiktaş Hırvatistan Ligi'ne bu sezon damga vuran forvet oyuncusu Mirko Maric için kıyasıya bir yarışa girmiş durumda.

        • 12

          Takımının attığı 38 golün neredeyse yarısının altına imzasını koyan Mirko Maric ile Almanya ve İtalya'dan da bazı kulüpler de yakından ilgileniyor. Bu transferde Fenerbahçe ve Beşiktaş erken davranarak bu işi bitirmek isteseler de NK Osijek kulübü Maric'ten çok ciddi bir gelir elde etmeyi planlıyor.

        • 13

          SAVUNMA İÇİN İKİ İSİM GÜNDEMDE

          Savunma için iki isim gündemde. İlki Nice ile sözleşmesi bitecek olan Malang Sarr... Fenerbahçe'nin Frankfurt, Lazio ve Newcastle'ın da ilgilendiği 21 yaşındaki stopere teklif yaptığı belirtildi.

        • 14

          İspanyol basınından ise Javier Manquillo iddiası geldi. Newcastle ile kontratı sona erecek olan 26 yaşındaki sağ bek için Kanarya’nın da devrede olduğu yazıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa