Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Tarık Çamdal'dan Galatasaray yönetimini şoke eden yanıt! - Galatasaray Haberleri

        Ağustos 2016'da 3 milyon Euro bonservis bedeliyle geldiği Galatasaray'la olan sözleşmesini dün karşılıklı olarak fesheden Tolga Ciğerci'nin ardından bir ayrılık daha bekleniyor! Daha önce Abdurrahim Albayrak'ın da açıklama yaptığı Tarık Çamdal'ın fotoğrafı ve ismi, Galatasaray'ın resmi sitesinden silindi.

        Bir süredir Galatasaray'dan ayrı çalışan Tolga Ciğerci'nin de adının ayrılık öncesinde bu listede yer almıyor olması, Tarık Çamdal'la da yolların her an ayrılabileceğine işaret olarak görüldü ancak sonrasında sıcak bir gelişme yaşandı!

        TEKLİFİ REDDETTİ!

        Galatasaray yönetiminin Tarık Çamdal'a sözleşme fesihi için 600 bin Euro'luk teklif yaptığı kaydedilirken 27 yaşındaki savunmacının bunu reddettiği belirtildi. Tarık'ın yapılan görüşmelerde "Yıllık ücretimden 1 kuruş bile inmem, paramı verirseniz giderim" dediği iddia edildi.

        REKLAM

        Bu gelişmenin ardından Tarık'ın Galatasaray'da kaldığı kaydedildi.

        1860 Mühih'ten sonra Eskişehirspor'a transfer olan Tarık, 2014-15 yılında Galatasaray'a transfer olmuştu. A Milli Takım'a kadar yükselen 27 yaşındaki savunmacı, geçen sezon Galatasaray'la sadece 3 maçta maçta forma giyebildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa