Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı açılış programı kapsamında Sancaktepe'de Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'nde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

Read more!

"Sizlerin vasıtasıyla 81 ilimizde okulları ve öğretmenleriyle buluşmanın heyecanını yaşayan tüm öğrencilerimize selamlarımı gönderiyorum. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, eğitim camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının açılış törenini Sancaktepe'de gerçekleştiriyoruz. Bayrak şairimizi, fikir ve aksiyon adamı Arif Nihat Asya'ya Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Vatansever bir öğretmen olan Arif Nihat Asya binlerce öğrenci yetiştirmiş onlara vatan ve bayrak sevgisi öğretmiştir.

Büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarları öğretmenlerimizin maharetli ellerinde bu sıralarda, bu sınıflarda yetişecektir. Karşımda duran evlatlarımızın her birinin şairimizin oylunu takip ederek ailelerine, ülkelerine, milletimize hayırlı evlatlar olmalarını bekliyorum.

Cumhurbaşkanı olarak, öğretmenlerimizle birlikte eğitim neferlerimizin tamamına hizmetleri, gayretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. Gencecik yaşta terör örgütleri tarafından bizden koparılan şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Anasınıflarını neşeyle doldurarak okulla ilk kez tanışan yavrularımızı tebrik ediyorum.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ