Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun çağrısına: Onların derdi niye bizi gersin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        #mansethaberresim##

        ESİR TAKASI: Esir takasında 200 ismin üzerinde durmuştuk. 200 ismin hepsi de bizde mevcut. Bunlardan biri de sayın Putin'in üzerinde durduğu bir isimdi. Bu ismi biz Rusya'ya gönderdik.

        YUNANİSTAN'DAKİ GİRİŞİMLER: Onların iletişim başkanlığı var da bizim yok mu? Bizim iletişim başkanlığımız çok daha güçlü. Onlar bizi geriden vagonlarıyla takip ediyor.

        MİR SİSTEMİ: Neleri ele alacağımızı açıklarsam doğru olmaz. Birazdan görüşeceğiz. Bu bir Mir Kart olayı değil, alternatifleri neler, ne gibi adımlar atabiliriz bunlar üzerinde çalışmaları yürüteceğiz.

        KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI: O bizim derdimiz değil, onların derdi. Onların derdi niye bizi gersin ki. Biz işimize bakıyoruz. Cumhur İttifakı kararlı bir şekilde onlar da kararsız bir şekilde yollarına devam ediyor.

        CENTRAL PARK'TAKİ GÖRÜŞMELERİ: Central Park'ta yanımıza gelen dostlar hepsi de hakikaten ummadığım, beklemediğim bir şekilde farklı yaklaşımlarla, sorularla bize karşı teveccühlerini gösterdiler. Dünyada ciddi manada sevenlerimiz var.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa