Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika... Akılalmaz olay! Şevket Çoruh'a bıçaklı saldırı! - Haberler

        Tiyatrocu Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu, 'Bir Baba Hamlet' isimli oyunun turnesi için gittikleri İzmir'de bıçaklı saldırıya uğradı.

        SOKAK KÖPEĞİNİ EZDİĞİNİ GÖRÜNCE...

        Oyunun bitiminden sonra organizatör Ferhat Aydoğdu ile bir restorana giden Çoruh ile Akkoyunlu, yemek yedikleri sırada park eden bir otomobilin sokak köpeğini ezdiğini gördü.

        REKLAM

        KALABALIK BİR GRUP SALDIRDI

        Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu, uyarıda bulundukları otomobili kullanan kişinin 'Ünlüsünüz diye niye artistlik yapıyorsunuz?" sözlerine maruz kaldı. Kısa bir süre sonra da kalabalık bir grup bıçaklarla Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu'ya saldırdı. Saldıran gruptan bir kişi Şevket Çoruh'un misafirlerine silah çekti.

        ZANLILARIN İFADELERİALINDI

        Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu'ya saldıran kişilerin yemek yedikleri restoranın yanındaki türkü barda çalışanlar olduğu öğrenildi. Çoruh, Akkoyunlu'nun yanı sıra Serhat Aydoğdu ve misafirleri olan iki kişi saldırıdan yara almadan kurtulurken olay yerine intikal eden polisler tarafından koruma altına alındılar.

        Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu, Serhat Aydoğdu ve misafirleri ile saldırganlar karakola götürülerek ifadelerialındı.

        OYUNCUYA SALDIRI ANLARINI ANLATTI

        DHA'nın haberine göre, İzmir'de, oyuncu Şevket Çoruh'un meslektaşı Murat Akkoyunlu ile birlikte gittiği restoranın önünde köpeğe eziyet ettikleri iddiasıyla sözlü uyarıda bulunduğu bir grup tarafından saldırıya uğramasının ardından olayın görgü tanığı olan restoran müdürü Erdoğan Akkoç, şöyle konuştu:

        "YAŞANANLAR ÜZÜCÜYDÜ"

        "Şevket Bey, tanıdığımız ve her zaman bizi tercih eden müşterimiz. Olay anında bir araç havlayan köpeklere karşı zik zak yaptı. Bu duruma Şevket Bey, müdahale etti. Sonrasında ise sürücü ile Şevket Bey ve yanındaki arkadaşı arasında tartışma yaşandı. Bu sırada sürücünün arkadaşlarının da müdahale etmesi üzerine olay büyüdü. Olayın bizim restoranımızla ilgisi yok ama biz de müdahale ettik, yatıştırmaya çalıştık. Yaşananlar üzücüydü."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa