Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

AK Parti'de bugün kongre heyecanı yaşanıyor. "Türkiye Yüzyılı" vurgusu ile yapılan kongrede, partinin MKYK üyeleri belirlenecek. Kongre ile yerel seçim için de start verilirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni anayasa konusunda "Sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasayı ülkemize kazandıracağız" dedi. Terörle mücadeleye de değinen Erdoğan, "Dökülen her damla kanın hesabını sormaya kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan yerel seçimlere için ise "Türkiye Yüzyılı muştusunu cümle aleme beraber ilan etmeye hazır mıyız?" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Olağanüstü Büyük Kongrede 1399 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.

Read more!

Ankara Spor Salonu'ndaki kongreye 3 Cumhurbaşkanı, 27 ülkeden siyasi parti temsilcileri, 127 büyükelçi ile 150 sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Kongreye 10 siyasi parti de davet edildi.

"Türkiye Yüzyılı" vurgusuyla yapılacak kongre için salona "Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri" ve "Cumhuriyetin yüz akı, Türkiye'nin ortak aklı" pankartları asıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ